Siamská dvojčata
........Jedno tělo.....Dvě duše.........
.......Jeden smích....Jeden pláč........
.......Jedna zlost....Dvě prosby.......
I duše zatížená břemenem se probudí a zpívá
Hříčká přírody co hledá v životě místo k bytí
Ústa co líbají obraz Krista - o samotě snívajíc
Dvojitá vana,jeden záchod-tolik nenáviděné žití
.....A voda........A mysl........A však.......
......kape.........sténá.........láska..........
.......po...........spo-..........spo-...........
......těle.........lečně.........juje...
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
Komentáře (4)
Komentujících (4)