Mám těhotné oči
Mám těhotné oči
těžký porod pohledů
chci líbat tvé rty
jsem ale nepřítomný
vymazaný
Cítím pach a chuť
ve svých ústech
pořežu si jazyk
o vyprahlost
z gangu neurvalých slov
padnul výstřel
zásah do tvého slechu
překvapeně krvácíš
jsem to ale já
kdo dnes
zemřel
Přečteno 684x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Aťan
Komentáře (2)
Komentujících (2)