Anotace: ...
V náruči sevřená
propastí vteřin
silueta schoulená
ve stínu
z rozházených peřin.
Viola už nezmění
jediný svůj tón
sami v sobě sevření
ve stínu
jako poražený strom.
Opět přišel uvadat
podzim našich duší
pohltil nás chlad
ve stínu
nakresleném tuší.
moc krásně napsané, ta smutná atmosféra z toho přímo dýchá
posílám ST a přeju, ať je zase líp
21.03.2012 15:50:48 | Anjesis
...chtěl jsem s tebou smutnit až truchlit, ale když vidím ty rozházené peřiny
ST
21.03.2012 15:25:44 | Aťan