Naděje
Anotace: Úleva přijde až po velkých rozhodnutích...
.
Na bělostný papír píši tento verš,
ztratila jsem srdce a Ty ho lásko chceš,
aspoň doufám v naději,
že mé dlaně se v Tvých zahřejí.
tu malou křehkou naději..
Jako píseň k Tobě letí tóny mojí lásky
a já bych se nechtěla ztratit ve dnech sázky,
kdy rozhodne se ten den osudný
a pak rozplynou se zase moje sny
a ztratí tu malou křehkou naději..
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)