být živý
Anotace: Chtěl bych být zase živý .
Chtěl bych být zase živý
potrubím proudit na vlnách
chtěl bych zas dýchat kyslík z lahve
vytékat z nitra po kapkách
. .chtěl bych být jizvou po bodné ráně
. .hojivou mastí z medu včel
. .s radostí krvácet na bílou košili
. .sterilním stehem našich těl
malířem v chodbách rudých tepen
podzemním pramenem v hlubině
nápadem který se do hlavy vkrádá
beruškou na tvé ofině
chtěl bych zas žít a cítit bolest
bolest co lásku provází
tebe si přikládat na drobná zranění
být vodou ,když ti dochází
být obkladem co ochladí tvé čelo
hojivou mastí do míst spálených
a nebo jenom jemné pohlazení
co na tvé tváři vyvoláva smích
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: annie, Květka Š., tato22, vandule, Tanecnice
Komentáře (4)
Komentujících (3)