Anděl

Anděl

Anotace: pro brášku..duben-podzim 2011-Výkřiky

Připravil jsi tento svět
o nezaměnitelný smích
Tvého já.
O růžová lůžka nehtů,
obepínající pivní láhev.

O jiskřičky v Tvých
čokoládových očích.
O Tvé hlučné:
„Nazdar, vole!“

Nebylo souzeno Ti
na tomto světě zlém
dlouze setrvat.
Bylo Tě škoda na život,
za něž bylo marný se rvát.

Dostal jsi příležitost
mít postavení vyšší.

Jediné co říci smím,
je: „Díky, že směla jsem tě znát,
díky, že měla jsem tu výsadu
slýchat Tvůj hlas.“

Díky a Sbohem.

Navždy zůstaneš ve mně,
jsi mím andělem.
Autor Lucie Tee, 26.04.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí