Anotace: ...tak proč tohle všechno znám a vím, i když by to měla znát jen a pouze ta Tvá "jediná?!" krasavice. Vlastně by mě asi měli všichni odsoudit - dle dobrých mravů.
Uz jsem ti ji jednou komentoval..ted ji ctu asi po sedme a musim podotknou ze je uplne nejvic dobra..
12.06.2012 08:37:55 | poeta
Názor vystřelím jen od boku, protože je to dlouhá desetiletí podobné - protože mu nejde o vztah, ale o sex.
Ale často se stává, že sex plynule přejde v trvalý vztah, to nikdy nelze vyloučit. Vztah založený na "vyšších" hodnotách než je sex, bývá logicky zdravější, ...alespoň si to naivně myslím.
10.06.2012 19:09:35 | Aťan
Nemyslím si, že by mu v tomto případě šlo pouze o sex, i když to možná z té básně a anotace může trochu vyplívat..není to tak. Je to velmi komplikovaný a zdlouhavý příběh, který napovídá tomu, že v tomhle všem jsou i další aspekty..otázkou je, zda se časem ukážou více a nebo se všechno rozplyne.
Moc děkuji za názor! :)
10.06.2012 23:42:47 | Holka z davu