Melancholie
A z cizího rýmu
složila jsem vázu
plnou papíru s verši
a splínu, co mám k ránu.
Bez hlasu do ticha
šepotem déšť mi spílá
s bolestí bez času,
jež hojení bolu mívá.
Bol z melancholie
básnické krize a pojetí
o citech, co bolí
v nevinném objetí.
Objetí není
- není a nebude
objetí.
Ne.
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Fungal, Rootness, Samantha Graham
Komentáře (1)
Komentujících (1)