Nedívej se pravdě na prsa
Otevřu svou tělesnou schránku
vyberu obsah a zase zavírám
v rukou držím srdce
něžně vytahuji trny
krvácí
„To bude dobrý“
šeptám mu
hlasem ode dna
V nevyspalé tváři
vypadávají z koutů slzy
dělají kruhy pod očima
prodírají se strništěm
jako domorodci džunglí
toužící po potravě
svlékám pocity z jejich
upravených oblečků
již dávno nahá pravda
pobíhá kolem
bez erotických představ
chytám ji do náručí
pevně jí držím
nic neříkám
jen se jí dívám do očí
Přečteno 665x
Tipy 10
Poslední tipující: Laura, Aťan, Zamilovaná do nezamilované doby, Sarah, srozumeni
Komentáře (3)
Komentujících (3)