Anotace: Babičce. Chybí mi:-)
asi jsem to nepochopil, ale závěr ve mně navozuje lásku...
10.12.2012 20:49:53 | Robin Marnolli
nevím, jestli ti rozumím, co myslíš přesně, ale chápeš to dobře. Celá druhá polovina je v podstatě o tom, že ztráta lásky a celkově vřelého vztahu s mou babičkou způsobila obrovskou trhlinu, kterou nedokážu ničím a nikým zacelit. poslední verš konkrétně je o unikátnosti a dočasnosti všeho, co je opravdové a krásné. Možná proto je její láska pryč, protože byla až moc dokonalá a krásné věci, krásné okamžiky, krásné vztahy mají na tomto světě velice omezený čas existence...
10.12.2012 21:00:10 | Malachias Traum
máš tam velmi zvlášní znázornění pro mne...no každá myls je prostě jiná a to je dobře...pěkný text to je:-)
10.12.2012 21:01:54 | Robin Marnolli