Anotace: ...ale né pro mne...
Snad byl to jen sen, už poslední den,
nám zbývá.
Říkáš, život jde dál, že duhový sál,
se skrývá.
Když s lukem a šípy, chci porážet lípy,
ty svíráš kvér.
Já ze tmy mám strach, ty stavíš mě v šach,
že prej je fér.
Kam zmizel náš plán, schovat se v lán,
to mezi námi, teď nespravíš sám.
Život jde dál a duhový sál,
už nehledám.