Jak Ti můžu pomoct,
Co udělat mám?
Tolik je teď toho
To ví snad Bůh sám...
Modlím se za Tebe,
K Němu noc co noc,
Ať odejme toho část
Máš toho už prostě moc...
Když teď mluvíš, slzy v očích
Z toho všeho dávno máš.
Nevím, jestli věříš ještě,
Nebo to už odmítáš...
Mě teď tři sta kilometrů
Dělit od Tebe zas musí.
Snad zbyteček síly co máš
Osud v Tobě neudusí...
Co já můžu, než se modlit
Prosit tiše každý den,
Pro sebe nic přeci nechci
Tak mě Bože vyslyš jen.
Tohle není spravedlivé,
Zbav ji toho trápení,
Navrať zpátky všechno dobré,
Co bylo a už není.
Možná, že jsem nepokorná,
Tohle nesmím třeba chtít,
Ale musím, srdce chce to,
Zkus to nějak pochopit.
Dávno už jsi otestoval
Sílu, za ty měsíce,
Tak teď vyslyš přání moje
Tohle chci teď nejvíce.