zbabělost
Anotace: On tom jak jednoduché je vzdát se
Zhýralým tělem posmrtný chlad,
Mrtvolná ztuhlost v těle bdělém
A neutichající hlad.
Na bílém plátně stařecký pach,
Do každé z jamek padá,
Další neodpustitelní zrada,
Další nevysvětlitelný strach.
Zrcadlo hrůza jímá,
hrobník už dokopává hrob,
S poslední sklenkou kóšer vína,
lehá tělo- lehá vina,
vně útrob dřevěných krov.
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)