Epitaf
Anotace: za můj čas zde na literu...sbohem, teď už opravdu...
A tam
z pod té tmy,
ze které teď na Vás hledím
úsměvem obdarovávám
šedé anděly, kteří kálejí mi na hrob,
pomník ze slov a z básní mizerných.
A tam
z pod té tmy,
hledím a hledám…
Přečteno 493x
Tipy 1
Poslední tipující: P.T.
Komentáře (1)
Komentujících (1)