Anotace: ...
Nenávidím čas.
Hodiny, co nezastaví
ten tikotu hlas.
Cítím, jak mi ze žil teče,
on je pán a já jsem vlečen.
Svině. Hajzl. Ras.
čas je neúprosně milosrdný pán
20.11.2012 22:40:53 | Lilien
zajímavé
20.11.2012 22:32:32 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?