Anotace: Po dlouhé době jsem zase něco napsala, tak to snad bude na nějakej ten tip :)
Nevím jestli to chápu dobře, ale pokud ano, tak ti přeju, ať ten dotyčný tvou nabízenou oporu konečně přijme...
21.11.2012 20:16:00 | My2Mind
Touhle básničkou jsem chtěla říct trochu něco jiného. Není to o opoře, ale o jakémsi stínu smrti, kdyby se to dalo takhle říct, který nabádá aby šel k němu a přesvědčuje toho človíčka, že není vlastně nic a že nemá tady co dělat.
28.11.2012 15:39:21 | Anejet