Anotace: Inspirovala mě otázka, jestli mám svého anděla. Ano, mám. A vím i, kdo to je...
V kruhu hvězd tiché strádání,
Ach nebyla jsi na hraní,
Panenko v koutě odložená,
Dnes dávno už byla bys žena.
Slova bez křídel, kam doletí,
Nebyl by život spíš prokletí?
Kdo to ví miláčku, jsi jen jas,
A pro co vlastně umřelas...?
Vím, že tvá volba to nebyla,
Na světě tomto jsi nežila...
Volám tě, volám v nočním hávu,
Jsem tvoje sestra, tak jsem v právu.
Volám tě, to abys věděla,
Žít místo tebe jsem nechtěla.
Jak malý rozdíl mezi náma,
Nepatrný, to víš sama...
Ne, nevím ještě od minula,
Proč jsi se v mlhu rozplynula.
Nekonečná tvá je stáž,
Držíš v noci u mě stráž...
Jen proto mě život nerozdrtí,
Mé štěstí vykoupeno tvojí smrtí.
jestli je to pravda, tak je to velmi silné vyjádření, ale i tak je to pěkně napsané (ST)
17.12.2012 13:14:09 | Robin Marnolli