Dívám se do staré televize
na fotku oběti
na ženu s rozbitou hlavou uvnitř
Kočka doráží na kamennýho psa
některé sliby krásné
mívají trpkou příchuť
budoucnosti
(minulosti)
Přestal jsem fotit
polovinu citrónu
s krytkou na objektivu
a na co taky
Fotky připnutý kolíčkama
ztácejí postupně barvy
daly se do nich larvy
...času a pýchy
touhle jsi mi dech vyrazil :-) doST dobrá práce, kámo :-)
(ale prosím, proč tak mrňavý???)
26.01.2013 19:54:06 | Miriska
řekl jsem si, že na novou stovku bych mohl trochu změnit styl, ale možná dám
velikost 4, nemusí se to dobře číst na některých LCD.
26.01.2013 19:56:09 | Robin Marnolli
Nostalgie černobílých negativů, dvourozměrný svět, kde odstíny pocitů zplošťuje čas...
Už jsem to jednou říkala, ale líbí se mi tvůj neobvyklý styl ;)
26.01.2013 19:40:19 | La Ragazza con Bandiere Ceche