Anotace: ale ještě horší je, když dochází nádoby na slzy
výsostné vody tvých slz
bez břehů
bez přístavů
zdolávám
na vlnách smutku
tam mezi hejny
němých tváří
proudy se točí
ve spirálách stínů
vzpomínkám neprominu
že sebrali mi
pohled do hlubiny očí
tvých
v nich
na okamžik malý
já zahlédl
štěstí své