Anotace: -
Příšerná zhýralost
Kde je spasitel duší?
Smutek a zoufalost
Své vítězství tuší
Zloba snad vítězí
Nad chvílemi dobra
Nic víc v tom nevězí
Jen přemoci obra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?