Anotace: Ztracená, zmatená v malém trojúhelníčku
Když už tak Nenávist k sobě samé.... to je česky. Do pocitů ti mluvit nemohu, ale nesouhlasím. Proto, že jsem neschopen zachytit a vyléčit všechniu bolest světa - se NENÁVIDĚT? Jsou to jen seřazená silná slova... možná trochu zmatek v duši, který z nepřesné definitoriky nazýváš nenávistí ... neeeee - je to bezmoc a ta je někdy silnější, než velká nenávist.
17.04.2013 23:38:43 | aravara
"tu dutou, prázdnou bolest" to je přesné a trefné a výstižné. Zásah do černého.
17.04.2013 20:34:52 | VEDz RVAHEs