.......
.
za okny krajina potemněla
veškerá naděje oněměla
se západem slunce
za mraky
pod kamenným hávem
protkané sny
aprílové slzy
smáčí
hvězdy zmizely
ta lehkost bytí
v bodláčí
na lukách
- chybí
hlasy jsou němé
jako řeč rybí
přitom
tak naléhají
těžké je se zvedat ze dna
když naděje novým smutkům podléhají
tak náhle
opět!
pád
nic se nemění
jednou
snad
...........
až přikryji se pod víčka
nočních putování
zabloudím
do vysněných okamžiků
bude nám všem líp
v mžiku
aspoň na tu chvíli
rozpitou
v květinových lukách
krepového
povlečení
čekáme každým dnem
bez vyjímky
na odlehčení
...
té tíhy osobitých příběhů..
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Danger, strašidýlko-střapatý, Miriska, Amonasr, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)