Anotace: nebo namalovat
v nejvyšším bodě
kde už je dalším krokem pád
o touhu létat nouze není
jenže ..
pohlazení
pískovcové tváře
když míjím pero kronikáře
prosím
o shovívavou větu
,,ještě než létal“
sloužil světu naslouchal prosbám
pravdu maloval a zpíval písně do hořících ohňů
když duše čisté vzal si k sobě
spravedlivý muž
zanikla rána v dusotu koní dopadl
k nohám bílých stád
poslední pohled kvetoucí..
do hřívy vpletený
zavřené oči
pěkná věc... a dobrý název...
23.04.2013 19:15:42 | Robin Marnolli
Díky..mám tu jednoho co čte jen názvy
23.04.2013 19:47:04 | přechodná záležitost