Dotkni se
Anotace: ...mrazivý chlad...
Podívej... Vidíš???
Ty slzy jež padají
k zemi a říkají,
že tolik mě ničíš...
Poslouchej... Slyšíš???
Šepot mých retů,
jež říkají světu,
že ztrápit mě dychtíš...
Dotkni se... Cítíš???
mrazivý chlad
-tys můj vrah
a už mi neublížíš...
Komentáře (0)