ČÁRY V TEMNOTĚ
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Iluze hmoty vzpomínky člověka
na lásku ve svém srdci
moře energie myšlenky prostupující
skrze každého a vše
dal jsem ti tvář
ty pláčeš proč?
tančíš v plamenech
po zrcadlech
rozbíjím své nitro
kreslím čáry do temnoty
naproti jdou za tebou
chorály smutku sálající vášeň
přichází zoufalství přímo letí
tančíš divný tanec
zesklovatělý písek
hlasitý křik a šumění křídel
čáry v temnotě
smíchané s krví
zasypaný ve stavu ticha
pouze snít a doufat
plamenů žár a slova proroků
daleká místa jasně svítí
tančíš a kreslíš
své čáry v temnotě
nevidíš můj stín...
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Jozef Bojanovský, Tulačka, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)