Anotace: Vždycky musíš vědět, že JÁ tu pro tebe jsem, stojím za tebou, ať se děje cokoliv. A mám tě ráda.
Čekáme...
Až se věci náhle změní.
Já nevěřím,
že někde pomoci už není...
Na mě
je nejčernější magie krátká.
Já prostě
NIKDY ti nezavřu vrátka...
Ať si zlo
cestu kudy chce hledá.
Ty, jež mám ráda,
já prostě mu nedám.
A zrovna přijdu
když ostatní utečou.
Nebyli ochotní
pomoci s cestou zlou...
Já ale jsem.
Už jsem to tak řekla.
O krok neustoupím
žádným vyslancům z pekla.
Nebudu ta
co lidské zášti se bojí,
kdybych měla
být poslední, kdo za tebou stojí.
Svojí mám hlavu
já nevěřím pomluvám,
a soudit chci jen to,
co sama dost dobře znám.
Může i nebe plakat,
anebo znít smích.
Neboj se,
že i já odešla bych.
Teď jsem dál,
než být bych od tebe chtěla...
Nikdo nedokáže ale
abych snad zapomněla.
A můžeš být
třeba i začarovaná,
dokud já dýchám
tak nejsi tu na to sama.