Ty víš,
že všechno jednou
skončit musí...
Ty víš,
že nejde smát se jen
tak na půl pusy...
Ty víš,
že prohrát není totéž
jako vzdát svůj sen...
Ty víš,
že život jako pohár
bude jednou přeplněn...
Ty víš,
a pro každou svou slzu
dobrý důvod máš...
Ty víš,
víc než bys měla chtít,
a stejně se dál ptáš...
Ty víš,
že brzy přijde čas
na další loučení...
Ty víš,
že jenom hrdou chladnost
lidé ocení...
Ty víš,
a přesto jsi tak jiná
jak jen můžeš být...
Ty víš,
pro tebe bludičky jdou
světélka svá rozsvítit...
Ty víš,
že umí duše plakat,
uvězněna v těle...
Ty víš,
jak bolí zklamání,
i zrada od přítele.
Ty víš,
že jsi jak čekanka
tam na okraji pole.
Ty víš,
že každý občas je
nahoře a pak zas dole...