Dno
Anotace: Zase po docela dlouhý době :)
Hlavu mám plnou beznaděje
Srdce mám plné zlosti
Krev přesycená zármutkem
A žal mi drtí kosti
Na pokraji šílenství
Mysl se láme, praská
Člověku se těžko žije
Když mu chybí láska
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Philosophic Theory, Jozef Bojanovský, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)