Chybíš mi,
chtěla bych obejmout
a zase slyšet
tvé: „To bude v pohodě...“
Už je to pryč,
bez plachet nelze plout,
jsem ryba na suchu,
kapitán bez lodě.
Kde je ta holka,
ta malá holka,
která ti psávala den co den?
Zemřela ve mně,
není už ve mně,
hrob její budiž objeven...
Já u ní byla,
když umírala.
Není odpovědí
bez ptaní.
Po tobě smutno
kéž dál bych ti psala...
Sbohem,
mé včerejší svítání...
Smutné
19.10.2013 17:18:23 | Bananky v čokolade