Apatie Noci
Anotace: splín a nic víc...
Apatie Noci
Černá díra, bezedná jáma,
tma a noc, budoucnost skrytá
ve stínu smutku, prázdnota a nicota
pohltila vše,naděje skrytá
odešla v zapomnění.
Duše rozbitá, víra ztracená,
upadáš v zapomnění,srdce ti vyrvaly
a na pospas nechaly.
Pod lampou si můry hrají
a stíny jejich křidel
loutkohru rozehrají.
Co dál, kam jít,
nemáš směr a nemáš cíl,
bloumáš po ulicích
a přítelem ti je stín,
chladný a lhostejný
obrys Tvé siluety,
se leskne na zdi počmáraný.
Co ti napoví? co ti ukáže?
Neptej se!!!
Jsi stínem noci,
jsi tou siluetou na zdi.
Nevěřiš, otočíš,
ustrneš, upadneš v zapomění
Davy stínů a otroků noci,
kolik jich kráčí při svitu noci.
Jsi jedním z nich,
z těch ztracených,
co kdysi bývali plný cílů životních
a teď jsou jen prázdnou siluetou na zdi,
co v noci kráčí a ve dne spí…
Komentáře (0)