Jedinec Alfa
Na každé tvé narozeniny
vytáhnu nějaký tvůj dopis
na starým zmuchlaným papíře
a čtu
Žádný pohled
Žádná květina Ani
přání
Tohle je k nalezení
jen tu
Sedím na zemi
ve svým bytě
vedle starý krabice od bot
A zatímco ti pomalu dochází
že mi ani nestojíš
za jedno pitomý
přání
neúnosný ticho
rozráží chichotání
A všudepřítomný
neviditelný
děti
.
Přečteno 597x
Tipy 21
Poslední tipující: AndreaM, Amable seňor Marek, prostějanek, Hraběnka, Jana B., Roger, fijalka, Amonasr, Aaliyan, jitoush, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)