Sedím sama, v koutě,
koukám na hodiny,
jak tikají minutu po minutě,
a tančí skladbu svou…
já nemám ale TU,
co se mnou protančila by sálem,
a zahřála láskou tou….
Sedím sama, v koutě,
koukám na hodiny,
a závidím, Ó ten radostný bál,
možná i děsím se,
že někde je toliko štěstí…
…které osud mi vzal….
ale stále doufám,
věřím dál…
Někdy se člověk točí v děsivým víru,ale vždy se najde někdo,kdo hodí
do té vodní tříště záchranný kruh,aby člověk našel svoji vlastní sílu,
ale ne vždy to člověk opravdu vidí.Ji.
21.12.2013 19:14:10 | jitoush