Možná jsme se zapomněli
v posteli
neptat se
a chvíli se zastavit ...
Zdá se mi
že světu vládnou habaďůry
instantní recepty
na perfektní dny
bez záruky kvality...
a místo krevet kravaty
pod stolem
na zemi
ztracený dny
a my
my se zapomněli...