Až jednou.
Anotace: To be continued....
Až jednou….
Až jednou, kdy osud mě neztrestá,
až jednou kdy štěstěna mi přijde vstříc,
napíši zlatým písmem, do památníku
přežil jsem.
Až jednou v oznámení bude mé jméno,
až jednou mi šat chystat budou,
řeknu,
mé svědomí jsem měl vždy čisté,
a neumřel jsem nudou.
Až jednou…..
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: bloumej očima
Komentáře (0)