/nejsem jako myšky,
bojím se dát druhým důvěru svou…
často hledávám od zámků klíčky,
ačkoli dveře dávno otevřené pro mne jsou…/
Ale jak přijít mám… prostě jen tak –
-se vydat milosti lidským napospas…?
…nechci být zklamanou, ztratit jistotu, zem…
jsem jako Leňo, Beňo, co bloudí, stále bojí se jen-
-„rozumem“ komplikují si vše, co mohou,
přitom stačilo by sebrat se,
a do bludiště vykročit … správnou nohou…