2014
Na tváři smích - dávno ztich
za okny schází sníh
neshledávám
BÍLO!
Mám jej v dutině lebeční,
k tělu byl jsem nevděčný,
několik týdnů,
v pokrývce hlavy řídnu,
zbytky iluzí
utopil jsem v lihu.
Hlava má na krčních obratlech
skleslá
Cháron do hladiny vetknul vesla,
zajme mě ve svých tenatech.
Dávno jsem roztouženě nehleděl k Luně,
protože silnější se jevil pech...
Přál bych si uvrhnout do stoky všechny splíny
vlastní pochyby, mi neznámé stíny.
Věřím, že to zlé pominulo se starým rokem
konečně z roku dva tisíce čtrnáct
čas ukrajuje chtivě hodiny
LETOS JSEM ODHODLÁN OBSTÁT!
Co bylo již není!
I hope so!
Přečteno 437x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Psavec, Inna M., Joe Vai, Romana Šamanka Ladyloba, Jana B., jitoush
Komentáře (6)
Komentujících (3)