ššš..utichám tak nějak slov nemám k vyjádření pocitů..skonejšena k rozjímání po oné básni co podivné kouzlo vnáší do mého pokoje ..diky ti veršotepče tahle mě nějak víc něčím okouzlila,jednoduše mi sedla k dnešnímu dni nehostinnému..ta hnusná mlha vnku je jak konec světa ..
04.01.2014 16:22:17 | xoxoxo
Děkuji skvostná bytosti plná lásky a něhy.
Jsem povznešen tvými slovy, která se krásně čtou.
Milá D. máš mou pozornost.
Marty
04.01.2014 16:48:07 | kudlankaW