Nejraději tajně pod rouškou dne
a mnoha párů pestrých očí
do těch tvých
upřeně a odevzdaně
sám navenek
vnitřně v davu
sladce
slaně
po kapkách
nechci se topit pod ledem
když vidím jak tam stojíš
a i když pěsti buší
sklo je tvrdé
neprostupná zeď
a není kudy za ní
není kudy
odrazy
jak jsou živé
a někdy zdá se že jen stačí
natáhnout dotknout
sevřít
v konečcích prstů
to je ten pocit energie
co proudí
hřeje
vdechnu ten vzduch
mrazivou mlhu co se líně plazí
kolem tvých kotníků jak had
co rád se svíjí
seděl jsem na břehu řeky – sám
jen vzpomínka se líně
tak jak proud
snažila zdolat hráze
proniknout
přinést mi obraz vzácné plátno
tu tvář
co úsměv z větví zdobí
když se snáší
listů pár
polezeme na strom tak jak tenkrát
když se to smělo
když se ještě smělo....
..myslím, že každý smí.....kolik může..
..a když nemůže..tak sní.....třeba v básních..což je fajn:-))
23.02.2014 19:19:02 | isisleo
smí se pořád :) ty naše vnitřní bloky... já tedy nikam nepolezu, já se bojím výšek :-)...
21.02.2014 00:14:58 | zelená víla