Keď prší
spomeniem si zas
na tvoje veľké dlane
a všetko čo bolo raz
tak iné
ako malá som si priala
byť princeznou
a mať teba ocka za kráľa
už proste neverím
že smiechom spadnem do perín
keď tu nie si
môj anjel strážny
kde si...
Niekedy mi príde, že tvoje Slovenské texty sa mi páči o veľa viac...
16.03.2014 22:00:08 | Robin Marnolli