Anotace: Deprese, kdo nezažil, nemůže pochopit... ten strach, že i to poslední světlo naděje zhasne a nebude důvod bojovat
Jak dnešní obloha
v duši pláču,
soudné myšlenky
zahnala vlna vzteku.
Bosé nohy
studí déšť na parapetu.
STRACH, BEZMOC A BEZNADĚJ
Dvě dětské ruce...
"Maminko, nepadej!"
No, tak to je asi nepřenosná zkušenost.
25.09.2014 00:15:54 | Johny65
...úplně stejný pocit jsem měla jako Iluzionistka.....tak přeji,aby tam
bylo vždy aspoň malinké světýlko naděje,které nikdy nezhasne ...Ji.
17.03.2014 17:11:31 | jitoush
Úplně mě z toho konce zamrazilo...
17.03.2014 12:28:18 | iluzionistka