Bitevní pole
Na ztichlém bojišti kosti se bělají,
jen lační ghulové ještě se krmí,
krkavčí rekviem zní těm, kdo prohráli,
namísto hrobů jen zkopané drny.
Utichlo bojiště, koně, křik, ocel, krev...
nic z toho podstatným dávno už není,
jak moc je nicotný někdejší králův hněv,
vítězství v bitvě má chuť utrpení.
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Madanik, Aiury, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)