Na tvářích růž
Po mnoha prosbách
vydatný déšť ustal,
již nehledám odpovědi
ve čtyřech zdech,
toužím ochutnat ústa,
plné rudé rty.
Na chodnících
roztéká se tuš,
amorfní kapky z výšin,
tolik si přeji,
svými rty vnímat růž
tajemné dívky nebo ženy.
V kole či kolotoči dějin
nebudu posledním,
dnes mám odhodlaní,
chtěl bych ulpívat
dýchat na rtu jejím,
neboť nejsem starý.
Je však doba dopolední
a teprve za tmy tmoucí
ožijí zdejší varieté,
ach, můj ty světe
i taneční bary.
Jsem si jist, že nazítří
mou mysl zataženou černí,
plné křivky dam rozjitří
a budou přívětivé jejich rty
smyslné, ach tolik dmoucí...
Na vrcholu rozkoše je slastně
možná znáte ten pomíjivý pocit...
V barech však nenaleznu objetí
a nezjištný, opravdový soucit...
Přečteno 387x
Tipy 15
Poslední tipující: AndreaM, zelená víla, želvička001, Akrij8, Aiury, básněnka, jitoush, Inna M., Amonasr, SmallGeorge, ...
Komentáře (19)
Komentujících (6)