Anotace: ...
pramínek černých vlasů
ti stéká po krku
poslední motýlí křídla
štve vítr přes řeku
nad námi šedé nebe
před námi temná voda
a prázdný břeh
pramínek černých vlasů
ti padá do čela
takhle to nemělo být
tak jsem to nechtěla
ale teď už je pozdě
chytat je ve větru
ta křídla motýlí
pramínek černých vlasů
si vpletu mezi prsty
řekni mi, co mám dělat
aby se naše cesty
nerozešly už tady
na pustém, mrtvém břehu
neumím po něm sama jít
pramínek černých vlasů
mi z dlaní vítr vzal
nese ho daleko za řeku
za motýlími křídly
přes tisíc pustých břehů
nese ho pořád dál
Vskutku velmi krásná báseň.. a za metal navíc bod do profilu (kam se nedává tak Ti to píšu sem) :)
15.10.2014 23:40:13 | Lioness
...Líbí....taková klidnější než Tvé předchozí...úplně se nabízí ke zpívání
...../úsměv/.Ji.
06.08.2014 19:06:45 | jitoush