Anotace: deprese ze stáří přichází
zmar je život sám
protože prchá v dál a dál
čas zrychluje své tempo a krok
a v zádech cítím každý další rok
stáří už asi klepe na dveře
a chce připravit cestu té příšeře
která jméno smrtka má
a do lidských osudů se stále dobývá
nevím kudy jinou cestou jít
abych měl v srdci a duši klid
klid, mír a pokoj a smíření
že lék proti času už není
co bude dále nevím sám
ale na lásku spoléhám
že vezme můj osud do rukou svých
a přinese mi do duše klid a mír