Panika z podzimu a návrat babího
Po ranní panice,
že podzim převzal vládu,
k poledni, s pokorou panice,
jenž jímá ženskou vnadu,
přistoupil jsem k oknu.
Zaujat lidskými obličeji
chvátajících lidí,
mé srdce divočeji
pod hrudním košem
buší...
Jsem tolik emotivní,
aniž to kdo tuší,
sám sobě řádky píši,
jsem si též listonošem.
V obavě z bortících panelů,
jen se skývou chleba,
s nevelkou hroudou jadelu,
vykročím k místům,
kde dívčí šarm se hledá
a nachází o něco snadněji,
neříkám, že snadno.
A stal se zázrak
v přímém přenosu,
slunce vtrhlo
do úzkých ulic města,
všude se loučemi vměstná,
oko mi vlhne dojetím.
Zase zřím desítky slečen,
houpy, hou,
chůzí houpavou
a já připadám si jako kobra
mámená píšťalami
jejich těl,
úchvatných trupů.
Tak slastné připadá mi,
jejich kypící mládí,
sledují komíhavé
kroky dívek,
pohyb kyprých vnad....
Zase jsem na světě rád...
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, jitoush, Amonasr, Gabriela Green, AndreaM
Komentáře (10)
Komentujících (5)