...důvěra je opěrný bod....když se ze zřetelně ohraničeného útvaru
stává rozmazané nic,tak to není zrovna k popukání.....je mi to známo....
....jsou i jiné středobody,na které se lze spolehnout......Ji.
30.10.2014 19:47:07 | jitoush
Mám pocit, že důvěra je zbytečná ... prostě je, ale nemá svůj smysl, který má mít
30.10.2014 19:49:31 | Aaliyan
...otázkou tedy je,co si pod pojmem důvěra představujeme.....vím,že
každý má jiné hranice vnímání.Někomu stačí se slovně dohodnout,důvěřujeme
té dohodě a přes to vlak nejede......někdo nerespektuje ani písemnou
dohodu s podpisy.A míru,jak komu můžeme důvěřovat zjistíme až když
se něco děje...
30.10.2014 20:03:44 | jitoush