Anotace: .....
....
tiché nářky
ve svitu pouličních lamp
v ledové pavučině
zamotané
všední dny
sevřená duše
mezi stěnami
rozplývá se
v kapkách
ranní rosy
svítá se do šera
v mlze se ztrácím
když
za sebe se ohlédnu
když
......se vracím
a není kam
když
na všechno
- zdá se
je člověk dočista sám
pomrzlé listy
k zemi se snáší
ztěžka
za sebou
svůj kříž
si vláčí
jen chladný vítr
objímá
v okamžiku
odloučení
a lampy
náhle
zhasínají
nad ránem
či
nocí
bez povšimnutí
bez pomoci
....