opustit
zmrazený dech a nehty do kůže
...prázdno
spoušť na vlásku
ustřihnout křídla z ochočených rojů mušek
dech, tep, svět, všechno v sázku
...prohrávám
zlámala jsem sedmikráskám stvol
ticho, tma....
pomlka po trylkování v moll
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: Alizarin, Pamína, jitoush, Jort, knihomolka
Komentáře (0)