NEUS
Otevři mne...ryzí láskou
a já Tě pozvu
...do krajů žluklých úšklebků
a váhavého smíchu.
Odkryj mne a sfoukni duny
a já nikdy neprozradím
...jak voníš pravdou.
Zapal mne...ve vánku
a já Ti povím
...kde hledat vodu a slzy.
Zabij mne..něžně lásko
a já daruji Ti
...tisíce jiných životů!
Zakopej mne..hluboko v zemi
a navždy Tě obejmu
...všemi svými listy
a květy.
Komentáře (3)
Komentujících (3)