Narozeniny?
Anotace: Když vám všichni přejí vše nejlepší a vy si připadáte jako ve vlaku jedoucím špatným směrem.
Sfouknu svíčky a čekám.
V dálce slyším potlesk,
který ale nevnímám.
Měla bych si něco přát
Co když už nemám nic?
Jen nechutně dlouhý sloupec ztrát.
Přejí mi vše nejlepší,
jsou jako z jiného světa.
Tam u nich je asi život snazší.
Chtěla bych k nim utéct,
skrýt se tam.
Zvládla bych se tam dovléct?
U umělým úsměvem přání přijímám,
tvářím se šťastně.
Pak se ale ztratím a s černotou noci splývám.
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)